søndag 11. oktober 2009

Home sweet home!

Jeg er en ekstrem hjemmekjær person. Etter en uke i Paris var det godt å komme hjem igjen til sitt eget hus.
Til tross for min ekstreme kjærlighet til eget hjem, hadde vi en utrolig flott og kjekk uke i Paris hele familien. Når en familie på fem reiser på tur er det klart at ikke alle har samme ønsker og mål for reisen. En ville shoppe, en annen til topps i Eifeltårnet, den tredje ville bade, men stort sett gikk det veldig fint, og alle fikk oppfylt noen av sine ønsker.


Et fyldigere innlegg fra turen vår får komme ved en senere anledning, det ble tatt mange bilder, så her må det en liten ryddejobb til.

Foreløpig får jeg nøye meg med å rydde på vaskerommet, utrolig for en produksjon av skittentøy en familie på fem (nesten alle voksne) kan få til.

I dag har det vært "den store leksedagen" her i huset. Alle barna hadde en del lekser å ta igjen siden de var borte de to siste dagene før høstferien. Nå er de to yngste gått på trening, en på fotball- og en på håndball, så snart kommer nye bidrag til skittentøys-haugen! Ingen fare for arbeidsledighet her i huset.

3 kommentarer:

Magdalena sa...

så herlig tur dere har hatt,- høres veldig kejkt ut! men godt å høre det er godt å komme hjem igjen...
tenjer du titta innom mange flotte butikker...
vi har hatt besøk i høstferien,- deilig nå nå r det er stille i huset igjen!
fin ny uke til deg,- været skal visst være OK...!!!

Karna sa...

Forelsket meg helt i Paris da jeg var der, og skal tilbake! En lang weekend holder lenge for meg meg, for ellers lengter jeg hjem igjen...

Koselige bilder du viser!

Magdalena sa...

hallo...
tipser deg om at Ofelia, interiørbutikk på askøy inviterer intriørbloggere den 7.november,- du finner dem i mitt forrige innleg,- skriv deg på der og du er med...
hilsen magny

Legg inn en kommentar

Koselige kommentarer mottas med takk

Related Posts with Thumbnails