tirsdag 20. oktober 2009

Verdens vakreste....

I høstferien hadde vi en fantastisk uke i en av verdens vakreste byer, Paris. Når "reisefølget" har et aldersprang fra 11-43 år er det klart at ønskene er litt forskjellige.... , men vi fikk alle oppfylt noen av våre ønsker. På bildet over ser dere det mest kjente landemerket i Paris, Eifeltårnet. Vi var til topps!
Vår første utflukt gikk til Champs-Èlysèes, en av verdens mest berømte gater. Eldste datter hadde store planer, her skulle det shoppes! Det ble hverken poser fra Louis Vuitton eller Cartier, men en liten søt pose fra Naf Naf, ble det da. Selv ble jeg nokså imponert over Pariserinnene, alle som en gikk med høye hæler, tilynelatende uten å bli det minste sliten i bena. Tror ikke jeg så en eneste en med "praktiske sko", i hele Paris.
Triumfbuen midt på Charles de Gaulle plassen i enden av Champs-Èlysèes, fikk vi også besøkt. Dette byggverket ble bestilt av Napolen, for å minnes hans triumfer på slagmarkene. Godt over 200 trappetrinn fra bakkenivå kunne vi nyte utsikten fra Observatoriet i Triumfbuen.

Vi bodde i et lite hus, (med tre bad!) ikke så langt unna Disney Parken. I hagen "vår" var det både svaner og ender, som tydelig var vant til at gjestene ga dem mat. Vi hadde knapt fått satt fra oss koffertene før denne karen her stod å knakket på verandadøren.

Her et bilde fra gaten vi bodde i, ser at fotografen har klart å få med en sekk med skittentøy. Vel, vel dagens bilder er hentet fra feriealbumet, og alle i familien har fungert som fotografer.
Skal jeg klare å få med resten av turen vår uten at dette innlegget skal bli for langt, må jeg nok lage en del to.....
Når jeg nå ser tilbake på turen vår, er det ikke fritt for at jeg tenker litt på filmene om fam. Griswald, med Chevy Chase i hovedrollen, og hans iver for å skape en vellykket familieferie......5 kommentarer:

magnyslillekrinkelkrok.blogspot.com sa...

så interesannt tur,. og tenk å ta i noe av selveste napoleon.. ja du gjorde vel det...?
ser ut som dere har hatt det nydleig,- har aldri værti paris...
og du, - du kan dra med meg til Ofelia,- gøyt flest mulig kommer,- og bloggerne - væææældig hyggelige damer...

Karna sa...

Har vært i Paris bare en gang, men dette er en by jeg skal tilbake til, var en utrolig vakker by, som en kan bruke mye tid i tror jeg..heldige dere som har vært der og kost dere!

Magdalena sa...

Flott...Utrooolig Flott!!
snakkes ;O)))

liven sa...

Heldige dere som var her i høstferien!!

Selv har jeg aldri vært i Paris...men kanskje en gang....
Flotte bilder!!

M sa...

Høres ut som en deilig tur!
Klem,M

Legg inn en kommentar

Koselige kommentarer mottas med takk

Related Posts with Thumbnails