fredag 30. oktober 2009

Litt mose

I dag har jeg vært å plukket litt mose. Har surret litt rundt en rund oasis. Planen var å dekorere
den med noen rosa eller hvite roser fra hagen. Dette var nok en vel optimistisk ide. Det var ikke noen fine roser å se, derfor måtte en av mine mange orkideer ofre en liten blomst.

Håper ikke for mange små kryp i mosen våkner til liv i stuevarmen, jeg er ikke så veldig glad i slike kryp innomhus nemlig.
4 kommentarer:

Huset på toppen sa...

For en koselig liten dekroasjon du laget med mose og orkide:)Veldig inpirende,jeg har selv ikke kommet så langt,utrolig hva litt mose gjør seg rundt løker og blomster!:)
Ønsker deg en fin fredasgkveld,og gleder meg til treffet imorgen:)
Klem Linda

Mitt hvite hus sa...

Heisan..
oppdaget bloggen din takket være Magny... du har en koselig blogg...har kikket igjennom den nå... amsse fint...falt veldig for de skjønne røde stoffene..
Og kommoden du har arvet var nydelig..
Mose er fint å pynte med.. hvis du legger den i fryserene t par dager vil du være sikker på at de små krypene ikke vil være der noe mer...

Ønsker deg en fin kveld.. kosleig at du vil være med i morgen..'Kerstin

Magdalena sa...

heisann... vil bare si at du må skrive kommentarer selv til andre bloggere, for å få kommentarer,- folk finner deg på den måten...
du har en nydelig blogg,- som mange vil ha glede av!
klem***

Jorunn Elizabeth sa...

Liker godt din dekorasjon med mose og orkide. Mose frisker veldig opp. Men er det noen som har noen tips til hvordan man kan behandle mose man plukker med seg ute? Slik at det ikke kryper små,uvelkomne "gjester"?

Legg inn en kommentar

Koselige kommentarer mottas med takk

Related Posts with Thumbnails