mandag 28. september 2009

"Staying in is the new going out"

Trendekspertene har talt, og sier det slik: Staying in is the new going out. Nå er det altså på tide å trekke seg tilbake og nyte roen i egen heim, kanskje invitere gode venner på et enkelt, men velsmakende måltid. Måltidet må selvsagt være basert på friske råvarer. Helst bør vi vel ha plukket bærene selv, og skutt hjorten...I tillegg skal vi helst leve sunt, spise godt og holde oss i form! I høst er det ut med luksus og inn med fornuften. Det er ikke lengre om å gjøre å bade i luksus eller å vise frem sin eksklusive smak.
Uansett om du foretrekker å utforske naturen, synke ned i sofaen eller besøker et av byens mange treningssentre, så gjelder det iflg. trendekspertene å søke tilbake til de enkle gleder i livet.
Jeg har valgt, helt i tråd med trenden, å søke glede i naturen. Denne søte kurven er laget av helt naturlig materiale, men har dessverre ikke plukket kvistene selv, det får bli en annen dag.

Her er også et innslag av natur, steiner plukket (i Danmark tror jeg)av yngstemann i familien på ferietur.


De to siste bilden er hentet fra Havna Interiør, en nydelig butikk. Her er også mange inslag av naturmaterialer.
Skal vi tro trendekspertene handler det om å finne tilbake til de nære ting, til det som virkelig betyr noe.
Lykke til i din søken tilbake til de nære ting!
2 kommentarer:

Balke gård sa...

Hei Monica, som jeg har kost meg!!! Knallartig skriver du!!! Jeg er også 164, min kjære 195, så kjente meg igjen i dynetrekkkjøpet ditt:-) Kommer snart igjen, klem fra Marianne som følger deg...

Karna sa...

Passer meg helt fint den trenden, liker meg best hjemme.....Tror jeg må invitere til lammelår middag snart, med god rødvin til...elsker lammekjøtt, så da passer det fint med en liten invitasjon, siden det ble lite av de lange måltidene på terrassen i sommer....

Legg inn en kommentar

Koselige kommentarer mottas med takk

Related Posts with Thumbnails