søndag 27. september 2009

Ikke akkurat...

Ikke akkurat noen ekstrem make over dette her, men en liten forandring ble det da. Speilet i spisestuen har fått seg ett strøk (eller tre) med maling. Må innrømme at på langt nær alle av husets medlemmer helt skjønte hvorfor dette måtte gjøres..... Spisestuen vår, som ligger rett utenfor kjøkkenet vårt fungerer som husets hjerte. Her inntas familiens måltider, her gjøres det lekser (selv om alle har egen pult på rommet) her gjøres det kontorarbeid, og til tider blogges det jammen litt her også.Denne vakre lykten fra Sia, er en gave fra noen svært gode venner av oss.


Jeg prøver meg litt frem, flytter litt rundt på ting. Det er visst en vane, eller uvane, jeg har. Husker en vårdag da jeg holdt på å flytte på planter i hage at min far sa at jeg burde se om det fantes planter med føtter, ikke røtter så ville det bli lettere å ommøblere i hagen.Jeg er ialle fall fornøyd med den lille forandringen.
Her er speilet før det ble malt. Ser at fargen ikke kommer så godt frem på bildet, men det var litt for mye messing farve i det etter min smak.


2 kommentarer:

Magdalena sa...

synest hvertfall dere har et nyelig hjem...
herlig å flytte lit på saker og ting+blomsetr,- en slik liten ommøblering "gjør"stuen...
klem og fin helg!

Christine Louise sa...

Så koselig du har det :) Flotte bilder.. Klem fra meg..

Legg inn en kommentar

Koselige kommentarer mottas med takk

Related Posts with Thumbnails