tirsdag 15. september 2009

Lekre ruter og striperFor noen dager siden viste Anetteshus.com noen lekre bilder, som alltid, fra Nyblom o Kollèns høstkolleksjon. Bildet over er hentet fra denne katalogen.http://www.nyblomkollen.se/
Her var mye lekre tekstiler i ruter og striper, disse røde synes jeg var spesielt pene. Jeg synes de kunne minne litt om disse stoffene som jeg kjøpte på Ikea i sommer.

De heter Bertha og er kjøpt til en svært hyggelig pris, tror jeg betalte kr. 65,- pr. meter. Kvaliteten er kraftig vevd bomull, og de kan vaskes på 60 grader.Planen min er at symaskinen og meg nå skal klare å trylle frem noe lekkert til jul. Vi er i gang, har fått laget en fuskelift til kjøkkenet, noe putetrekk og brikker. Bilder av det ferdige resultatet får vente til 1. sønd. i advent, da starter jeg vanligvis med julepyntingen i heimen.

En rund pute i lin og striper.

3 kommentarer:

Karna sa...

Nydelige stoff, var innom nettsiden deres og så litt før jeg kjøpte stoff til spisestuestolene...har alltid så mye fint i striper som jeg er så glad i....Lekkre stoffer du har fått fatt i, kommer til å bli fint til jul dette!

Magdalena sa...

nydelige stoff...
er du med i norske interiørblogger? da får du event være med i bloggrollen der og besøket til denne vakre bloggen vil øke...
hilsen magny

LYKKEBO sa...

For en nydelig søt pute!! Jeg å er stor fan av det stoffet på ikea..tror jaggu jeg har litt av det rød og det blå..Smart å begynne på jul, må sette igang snart jeg å!:)

Klem

Legg inn en kommentar

Koselige kommentarer mottas med takk

Related Posts with Thumbnails