fredag 30. oktober 2009

Litt mose

I dag har jeg vært å plukket litt mose. Har surret litt rundt en rund oasis. Planen var å dekorere
den med noen rosa eller hvite roser fra hagen. Dette var nok en vel optimistisk ide. Det var ikke noen fine roser å se, derfor måtte en av mine mange orkideer ofre en liten blomst.

Håper ikke for mange små kryp i mosen våkner til liv i stuevarmen, jeg er ikke så veldig glad i slike kryp innomhus nemlig.




torsdag 29. oktober 2009

Ny lykt og et hjerte av lyng

I forrige uke var jeg uheldig å knuse lykten som jeg pleier å ha hengende utenfor inngangsdøren vår. Siden den var fra Black Design, og ennå finnes i butikkene hadde jeg et lite håp om at det var mulig å få tak i nytt glass.

Nytt glass fant jeg dessverrre ikke, men en ny lykt har jeg vært så heldig å få!


Lykten, som er fra Covent Garden, er en gave fra mann og barn.
Jeg har også dekorert et stål hjerte med lyng. Hjertet henger på ytterdøren vår, og ønsker velkommen inn.

Tenkte at lykten skulle få plass på trappen, må bare ordne og koste litt først...
Mye høstrydding gjenstår hos meg, selv om jeg har vært så heldig å ha "gartner" i hagen i dag. Eldste jenten i huset, som er elev på videregående har jobbet hjemme som gartner i dag, til inntekt for OD dagen (oprasjon dagsverk).


Ytterdøren hadde nok trengt seg et strøk med maling, men det får bli til våren igjen.






tirsdag 27. oktober 2009

Maisons du Monde

Dagens bilder er hentet fra Maisons du Monde, en butikk jeg desverre ikke fikk besøkt da jeg var i Paris.
Jeg har vært en tur innom nettsiden deres, og ser at jeg virkelig har gått glipp av noe...



En skikkelig tøff klokke! (hadde nok slitt litt med å få den med i bagasjen)

Anbefaler at dere tar en titt på http://uk.maisonsdumonde.com

Her var det et rikt og variert utvalg!






tirsdag 20. oktober 2009

Verdens vakreste....

I høstferien hadde vi en fantastisk uke i en av verdens vakreste byer, Paris. Når "reisefølget" har et aldersprang fra 11-43 år er det klart at ønskene er litt forskjellige.... , men vi fikk alle oppfylt noen av våre ønsker. På bildet over ser dere det mest kjente landemerket i Paris, Eifeltårnet. Vi var til topps!
Vår første utflukt gikk til Champs-Èlysèes, en av verdens mest berømte gater. Eldste datter hadde store planer, her skulle det shoppes! Det ble hverken poser fra Louis Vuitton eller Cartier, men en liten søt pose fra Naf Naf, ble det da. Selv ble jeg nokså imponert over Pariserinnene, alle som en gikk med høye hæler, tilynelatende uten å bli det minste sliten i bena. Tror ikke jeg så en eneste en med "praktiske sko", i hele Paris.
Triumfbuen midt på Charles de Gaulle plassen i enden av Champs-Èlysèes, fikk vi også besøkt. Dette byggverket ble bestilt av Napolen, for å minnes hans triumfer på slagmarkene. Godt over 200 trappetrinn fra bakkenivå kunne vi nyte utsikten fra Observatoriet i Triumfbuen.

Vi bodde i et lite hus, (med tre bad!) ikke så langt unna Disney Parken. I hagen "vår" var det både svaner og ender, som tydelig var vant til at gjestene ga dem mat. Vi hadde knapt fått satt fra oss koffertene før denne karen her stod å knakket på verandadøren.

Her et bilde fra gaten vi bodde i, ser at fotografen har klart å få med en sekk med skittentøy. Vel, vel dagens bilder er hentet fra feriealbumet, og alle i familien har fungert som fotografer.
Skal jeg klare å få med resten av turen vår uten at dette innlegget skal bli for langt, må jeg nok lage en del to.....
Når jeg nå ser tilbake på turen vår, er det ikke fritt for at jeg tenker litt på filmene om fam. Griswald, med Chevy Chase i hovedrollen, og hans iver for å skape en vellykket familieferie......



søndag 11. oktober 2009

Home sweet home!

Jeg er en ekstrem hjemmekjær person. Etter en uke i Paris var det godt å komme hjem igjen til sitt eget hus.
Til tross for min ekstreme kjærlighet til eget hjem, hadde vi en utrolig flott og kjekk uke i Paris hele familien. Når en familie på fem reiser på tur er det klart at ikke alle har samme ønsker og mål for reisen. En ville shoppe, en annen til topps i Eifeltårnet, den tredje ville bade, men stort sett gikk det veldig fint, og alle fikk oppfylt noen av sine ønsker.


Et fyldigere innlegg fra turen vår får komme ved en senere anledning, det ble tatt mange bilder, så her må det en liten ryddejobb til.

Foreløpig får jeg nøye meg med å rydde på vaskerommet, utrolig for en produksjon av skittentøy en familie på fem (nesten alle voksne) kan få til.

I dag har det vært "den store leksedagen" her i huset. Alle barna hadde en del lekser å ta igjen siden de var borte de to siste dagene før høstferien. Nå er de to yngste gått på trening, en på fotball- og en på håndball, så snart kommer nye bidrag til skittentøys-haugen! Ingen fare for arbeidsledighet her i huset.





Related Posts with Thumbnails