mandag 23. mai 2011

Et lite blomstertips

Først og fremst må jeg få lov å ønske nye følgere hjertelig velkommen. Veldig koselig at noen vil følge bloggen min, jeg setter veldig stor pris på dere alle.

Så var det dagens lille blomstertips...
Blomster trenger ikke alltid stå med lange stilker i en vase...
Noen snittblomster, som disse syrenene, kan ha problemer med å trekke nok vann.
Resultatet blir da gjerne at de ikke springer ut, og/eller visner veldig rask.
Sånt liker vi ikke, og for å unngå dette...

 I går var disse syrenene et heller trist syn. Hadde hatt de stående i en mugge på kjøkkenet en stund, uten at de ville springe skikkelig ut. Snittet de derfor veldig kort, og  la de i en skål med litt lunket vann.

Resultat! 
Jepp, i dag har de sprunget flott ut!


Den store flotte, runde linputen med tilhørende brikke og sommerfugl puten er fra PB home. Alt kommer fra Anemone, og finnes i butikken nå. Klikk her for å besøke den flotte bloggen til Anemone, og her for å titte i nettbutikken.
Linputen som skimtes bak sommerfuglputen har jeg laget selv.
Som dere ser er det ikke mye plass å sette rumpa ned på benken i gangen vår, så her lever putene mine et lykkelig "puteliv", i motsetning til sine brødre og søstre i stuen.

En award har jeg også fått, fra Marit Lovise med bloggen Svunnen tid, ta gjerne en titt innom hennes! Awarden må jeg komme tilbake til, er litt dårlig på disse utfordringene som følger med  ;-)

Helt til slutt, hvor ble det av sommeren???
Rop på sommer`n, så kommer`n!


onsdag 18. mai 2011

Vel overstått..., og litt nytt

Så var 17. mai 2011 historie, og jeg håper dere alle hadde en flott feiring.  Bunaden er omsider tørket, og skjorter er vasket, strøket og klar for ny innsats.


Som foreldre til tre barn, kan vi endelig si oss ferdig med dugnadsinnsats i anledning 17. mai. I alle fall i skolesammenheng, glemte nesten helt at det er noe som heter idrettslag også...  Årets nasjonaldag ble feiret i egen bygd. Oppgaven i år var å lose vel 30 elever på 7. trinnet gjennom årets 17. mai tog. Tro meg, ikke bare bare å få 30 elever til å danne flaggborg.... Var ikke mye hjelp å få fra værgudene heller, de serverte både regn, vind og sol. Til tross for utfordringer med paraplyer, regnjakker og flagg må jeg si at både elevene (og foreldrene) oppførte seg  svært eksemplarisk.

Dagen i går ble feiret sammen med familien hos mine svigerforeldre. Alltid veldig koselig, og masse god mat. Jeg hadde bakt en Pavlova kake med eggekrem og jordbær, denne nydelige kake falt i god smak hos både store og små. Oppskriften finner du her.  Ingen 17. mai blomster hos meg i år, men en nydelig hvit hortensia pynter så fint opp, synes jeg.  Hortensia er en veldig holdbar snittblomst - de finnes i mange herlige farger på Anemone nå. Om du klikker her finner du den flotte bloggen til Anemone.


Har vært en tur på AC Home på Askøy og hentet tine k lampen min, er veldig fornøyd. Litt annet ble med hjem også... var utrolig mange fristelser i butikken. Lampen er plassert ved siden av TV en i stuen, så nå kan jeg sitte å beundre min nye flotte lampe, om TV kvelden ikke har noe å by på ....   :)


søndag 1. mai 2011

Gamle skatter til salgs..

Nei, jeg har ikke vært på loppis...., men ryddet i noen kasser med gamle ting etter mine foreldre og besteforeldre, en oppgave jeg har gruet meg for vel og lenge.  Nå er jeg i gang og lurer på om noen av dere kunne ha interesse av følgende: 

1 stort fruktfat, fra Figgjo Flint, d: 30 cm.


6 fruktfat/asjett med ulike motiv, d: 19 cm







(mrk. på fruktfatene)

6 dessertskåler, høyde 9 cm, d:  8 cm


1 karaffel, høyde 40 cm


1 liten kopp med fat


1 vase, høyde 14 cm



(mrk. under vasen)

Om du finner noe av interesse, legg igjen en kommentar eller send meg en mail. Evt. frakt må betales av kjøper, bor du i nærområdet kan jeg levere det hjem til deg.
Pris : det du ønsker å betale


Related Posts with Thumbnails